Logo

Græsarmering produkter

Græsarmering

Græsarmering er en essentiel del af landskabsarkitektur og bygningsdesign. Disse riste er konstrueret med det formål at sikre en jævn overflade og forstærke græsarealer, samtidig med at de tillader vand, luft og lys at passere igennem. Uanset om I planlægger at anlægge en have, en park, en parkeringsplads eller en sportsbane, kan græsarmeringsriste være en ideel løsning.

Kontakt os     Vi leverer globalt!     

Med leveringen af mere end 500.000 m2 årligt, er kvaliteten og de mange eksempler på anvendelse af Multigrid, en garanti for at vi kan levere en stærk løsning til jeres projekt.

 

Brug for vejledning eller montage til jeres projekt? Find svar på spørgsmål her, eller ring til os på +45 2057 2001

Græsarmering med Terra Grid giver effektiv permenent belægning og naturlig dræning

Terra Grid græsarmering er et miljø og klimavenligt produkt, der giver jer en permanent eller temporær kørefast overflade.

Med græsarmeringsplader bevarer i den grønne og naturlige overfalde hvor regnvand naturligt nedsiver. Græsarmering kombinerer således traditionel effektiv permanent belægning med græssets grønne udtryk.

Terra Grid græsmering reducerer jeres behov for andre drænings- eller afvandingsinstallationer, da regnvandet bringes hurtig og effektivt uden om kloaksystemet tilbage til naturen.

Græsarmering

Et klimavenligt alternativ til asfalt og beton underlag til forstærkning af arealer som indkørsler, parkeringspladser og andre køreveje.

Græsarmeringen forhindrer spordannelse, huller i vejen, ujævnheder og tillader effektiv nedsivning af regnvand samtidig med, at græsarmering skaber et grønt miljø, der er nemt at vedligeholde.

Et stærkt materiale udført i genanvendelse plast af hensyn til miljøet

Terra Grid er fremstillet af LDPE (Low Density Polyethylen), der er et miljøneutralt genanvendelsesmateriale, som er fleksibelt og på samme tid tåler stor belastning op til 160 tons/m2og hård frost. Dette er typisk ikke tilfældet med HDPE og PVC, som ikke tåler en kombinationen af kulde ned til kun -5 grader og samtidig belastning.

Anvendelsesmuligheder

Græsarmering anvendes i forbindelse med permanente og midlertidige områder, hvor I ønsker at beskytte f.eks. et grønt område fra kørsel. Græsarmeringen modvirker kørespor, vejhuller og skade på jordbundsstrukturen. Terra Grid er således perfekt til parkeringpladser, events, campingpladser, boligområder, rabatter og sportsarealer. Et naturligt alternativ til f.eks. græsarmeringssten, græsarmering beton og græsarmeringsnet. 

Stærkt og effektivt låsesystem

Terra Grid armeringsriste låses nem sammen via et unikt sikkerhedslåsesystem, hvormed I nemt klikker de enkelte blokke sammen. Ved udlægning låses pladerne, som har et mål på 122x0,92m, sammen til den ønskede overflade. Den samlede overflade har en stærk trygfordeling og kan bære 160 tons/m2, hvormed Terra Grid kan anvendes til utallige formål. Blokkene er testede og certificerede med hensyn til trykstyrken.

Terra Grid er resistent overfor varme, UV stråler, Frost og vejsalt, samt ammoniak og olie. 

Hurtig og nem udlægning af græsarmeringen

Terra Grid leveres som sammenhægtede plader bestående af 12 blokke på 1,1 m2 per plade. Pladernes fleksibilitet og den lave egenvægt på 6,2 kg/m2 gør det nemt at arbejde med placeringen af Terra Grids græsarmering. Afhængigt af jeres forhold, vil 1-2 mand typisk kunne udlægge 100 m2 i timen - hertil kommer udlægning af muld og græssåning.